Goji uogos, džiovintos 100 g Padidinti

Goji uogos, džiovintos 100 g

Nauja prekė

Džiovintos goji uogos dažniausiai vartojamos norint pagardinti žaliuosius kokteilius, įvairias salotas, sausus pusryčius, arbatą arba valgomos vienos kaip užkandis. Šias uogas galima vartoti su košėmis, sriubomis, pupelių ar daržovių patiekalais. Per dieną suvalgius 1 šaukštą uogų jūsų organizmas bus aprūpintas reikalingomis medžiagomis.

Smulkiau

1,80 € su PVM

Apie prekę

Dygliuotasis ožerškis auga Kinijoje, Mongolijoje ir Tibeto Himalajuose. Tradicinėje kinų, Tibeto ir indų medicinoje šios uogos jau daugiau nei 6000 metų naudojamos žmogaus organizmui stiprinti: gerinti regėjimą, medžiagų apykaitą, stiprinti imunitetą, vaisingumą, lytinę funkciją, saugoti kepenis, lėtinti senėjimo procesus ir pan. Dėl uogose esančio didelio antioksidantų, vitaminų ir aminorūgščių kiekio jos dar vadinamos jaunystės eliksyru.

 

Goji uogos pasižymi šiomis maistinėmis savybėmis:

  • Turi daugiau kaip 30 pagrindinių makro ir mikroelementų. Uogose yra cinko, kalcio, seleno, fosforo, geležies, germanio ir kt.
  • Net 18 aminorūgščių, iš kurių 8 nepakeičiamos aminorūgštys.
  • Turi B ir C grupės vitaminų.
  • Turi polisacharidų, kurie aktyvina ir palaiko imuninę sistemą.
  • Turi antioksidantų – fenolių ir karotinoidų (beta–karotino, likopeno, liuteino, kriptoksanktino ir kt.).

 

Goji uogose yra net 2 kartus daugiau antioksidantų nei žaliojoje arbatoje, o geležies – net 15 kartų daugiau nei špinatuose.

 

Džiovintos goji uogos dažniausiai vartojamos norint pagardinti žaliuosius kokteilius, įvairias salotas, sausus pusryčius, arbatą arba valgomos vienos kaip užkandis. Šias uogas galima vartoti su košėmis, sriubomis, pupelių ar daržovių patiekalais. Per dieną suvalgius 1 šaukštą uogų jūsų organizmas bus aprūpintas reikalingomis medžiagomis.

 

Jeigu naudojate kraują skystinančius vaistus, šiomis uogomis piktnaudžiauti nereikėtų. Atkreipkite dėmesį, kad tik natūraliai išdžiovintos uogos pasižymi aukščiau išvardintomis savybėmis, todėl geriau nevartokite uogų, kurios džiovinamos naudojant sierą (sulfur). Jei uogos minkštos ir drėgnokos – didelė tikimybė, kad jos buvo apdirbtos siera, kuri apsaugo uogas nuo rūgimo.

 

Sudėtis: 100% saulėje džiovintos Dygliuotojo ožerškio (Goji) uogos.

 

Kilmės šalis: Kinija

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: