„Infinity Foods“ ekologiškos liucernos sėklos (alfalfa) yra itin nekaloringas maistas. Turi daug baltymų. Turi mažai kalorijų, riebalų ir cukrų. Tinka barstyti į sausus pusryčius, ant salotų, praturtinti kepamą duoną. Galima daiginti. Jei užpilsime liucernos sėklas kaip arbatą, ji stimuliuos apetitą.
Valgomos sausai paskrudintos arba neskrudintos kaip užkandis bei įvairių patiekalų - troškinių, kepinių, sriubų, salotų - pagardas. Šios „Bio King“ saulėgrąžos tinkamos daiginimui . Labai skanu dėti į salotas.
Sezamo sėklos maistui suteikia riešutų skonio ir prideda subtilaus traškumo. Naudojamas įvairiems patiekalams gardinti: sriuboms, salotoms, troškiniams, barstyti ant duonos, dėti į saldumynus.
Ekologiški avinžirniai (dar vadinami nuto arba turkiškais žirniais) daugiausia naudojami Azijos, Šiaurės Afrikos ir Viduržemio jūros patiekaluose. Skanu valgyti vienus virtus su įvairiais padažais, dėti į troškinius, sriubas, salotas ir kitus patiekalus.
Infinity Foods“ ekologiškos spindulinės pupuolės (lot. Vigna radiata) arba mung dalas – smulkios, žalios, švelnaus skonio, baltymais turtingas maisto produktas. Neskaldytos.Turi daug baltymų ir skaidulų, mažai riebalų ir cukrų.
Ekologiškos burnočių sėklos. Turi ypač daug skaidulinių medžiagų, taip pat yra puikus baltymų šaltinis. Kulinarijoje vartojami panašiai kaip ryžiai. Galima daiginti.
„Infinity Foods“ ekologiška bolivinė balanda (kynva). Galima valgyti kaip karštą košę, dėti į sriubas, salotas ir troškinius, daigintas barstyti ant įvairių patiekalų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Puikus baltymų šaltinis, turintis subalansuotą rinkinį žmogui reikalingų amino rūgščių. Mažai cukrų ir sočiųjų riebalų.
Turi itin daug skaidulinių medžiagų ir Omega-3 esminių riebiųjų rūgščių, baltymų šaltinis. Chia – ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) sėklos. Naudojamos mitybai praturtinti, „žaliems“ patiekalams.