Vartoti po 1-2 arbat. šaukšt. 10-15 min. prieš valgį, tris kartus per dieną.
Turintiems virškinimo trakto problemų linų sėmenų aliejų patariama vartoti ryte ir vakare (po 1 valgomąjį šaukštą). Tai sušvelnina opų sukeltus skausmus, neleidžia pastarosioms plėstis, ramina virškinimo traktą, gerina virškinimą bei minkština vidurius.
„Ölmühle Solling“ ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus spaudžiamas iš šviežiai džiovintų sunokusių kokosų, kurie tik surinkti yra smulkinami ir karštu oru keletą minučių džiovinami. Nerafinuotas ir nedezodoruotas. Nuostabaus aromato. Naudojamas maisto gamybai ir kūno priežiūrai. Puikūs ir saugūs riebalai kepimui. Sviesto pakaitalas be cholesterolio.
Ekologiški avinžirniai (dar vadinami nuto arba turkiškais žirniais) daugiausia naudojami Azijos, Šiaurės Afrikos ir Viduržemio jūros patiekaluose. Skanu valgyti vienus virtus su įvairiais padažais, dėti į troškinius, sriubas, salotas ir kitus patiekalus.
Kviečių grūdai tai Lietuvos žemelės auksas. Naudojami labai plačiai: želmenims, košėms, duonytėms, na ir žinoma, daiginimui. Daiginti grūdai ypač naudingi pavasarį. Mūsų organizmas yra nusilpęs po žiemos, tad vitaminų porcija padės jam atsigauti.
Rugių grūdai, kaip ir kviečiai, naujojami labai plačiai - daiginimui, želmenims, juodai duonytei.
Beržų cukrus (ksilitolis) yra idealus įprasto cukraus pakaitalas, nes yra panašaus skonio ir saldumo. Tirpus. Tinka saldinti gėrimus ir maistą bei dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus.
Maistui suteikia nuostabų, miškingą aromatą, labia tinka dalams, ryžių ir daržovių patiekalams pagardinti. Tai pagrindinis kario mišinių ingredientas.